Samenwerking Spel-O-Theken en DreumesgroepenZO

0
586

TWENTERAND – Met ingang van 1 augustus van dit jaar zijn de Dreumesgroepen en de Spel-O-Theken in de gemeente Twenterand een samenwerkingsverband aangegaan. De Dreumesgroepen en Spel-O-Theken, uitgevoerd door Stichting Peuterspeelzalen Twenterand en Stichting Welzijn Twenterand, hebben een structureel overleg afgesproken en zullen steeds meer naar elkaar toe gaan groeien.
De Dreumesgroepen en Spel-O-Theken veranderen van naam. Beide Twenterandse stichtingen hebben afgesproken voor één naam te kiezen en dat is `Dreumesgroep` geworden. De kernen waar de Dreumesgroepen worden gehouden worden toegevoegd aan de naam.

Met deze wijziging willen beide stichtingen duidelijker en gezamenlijk naar buiten treden. De doelen en werkwijze zullen gaandeweg op elkaar worden afgestemd. Alsmede het aanbod en trainingen.

De Dreumesgroepen willen een wekelijkse ontmoetingsplaats zijn voor ouders/verzorgers van jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 2,5 jaar. Ouders zijn in die periode nog veel aan huis gebonden door bijvoorbeeld het slaapritme van het kind. In de Dreumesgroepen ontmoeten ouders elkaar, samen met hun kind, en kunnen daar contacten leggen en met elkaar spreken over de opvoeding. Er is deskundige begeleiding die eventuele adviezen kan geven en thema`s/oudercursussen verzorgd.

Voor de kinderen is er voldoende uitdagend materiaal aanwezig om samen of alleen mee te spelen, te lezen etc.

De Dreumesgroep in Westerhaar-Vriezenveensewijk is te vinden aan de Marijkestraat 10 (is nieuw adres)
Openingstijden: maandag- en donderdag, 09.30 tot 11.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier