Samenwerking Kinderopvang De Cirkel en ROC van Twente:

0
1182

Kinderopvang De Cirkel werkt al enkele jaren samen met het ROC van Twente om pedagogisch medewerkers in opleiding  te begeleiden en ze praktijkervaring op te laten doen.

De Cirkel werkt dit jaar voor de tweede keer samen met de opleidingstak ‘Sport en Bewegen’ van het ROC van Twente. Deze studenten kunnen hun stage bij een kinderopvangorganisatie vervullen. Kinderen willen graag sporten en bewegen in hun vrije tijd zo ook bij de buitenschoolse opvang (BSO).

Introductie scheiding

 

Kinderopvang De Cirkel biedt studenten van deze opleiding dan ook graag gelegenheid om praktijkervaring op te doen. Dit jaar is een student van de sportopleiding stagiair bij sport-BSO ’t Spektakel van De Cirkel, een BSO gehuisvest in de kantine van korfbalclub AKC. Wekelijks verzorgt de student daar allerhande sport- en spelactiviteiten op de sportvelden,  die door de kinderen enthousiast ontvangen worden.

Voor de meivakantie heeft de sportstudent een nog grotere uitdaging aangenomen: het bedenken, voorbereiden en  begeleiden van een sport- en spelochtend voor alle 15 BSO-locaties van Kinderopvang De Cirkel. Onder supervisie van een sport-pedagogisch medewerker van De Cirkel is er voor dinsdagochtend 3 mei bij BSO ‘t Spektakel een sportief festijn georganiseerd, waarbij tal van sport- & spelactiviteiten aan bod zullen komen. Het spelplezier van kinderen, variërend in de leeftijd van 4-12 jaar, staat hierbij op de 1e plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier