Samenwerking in kulturhus

0
693

Verschillenden zorgorganisaties in kulturhus de Klaampe in Westerhaar bundelen hun krachten. Zij gaan meer samenwerken om zo een goed activiteitenaanbod samen te stellen voor de inwoners van Westerhaar.
“Het kulturhus moet een plek worden, waar de inwoners van Westerhaar graag naar toe gaan. Voor een kop koffie, een gezellig praatje of een activiteit”, stellen de initiatiefnemers. Om de behoeften te peilen verzorgen Carintreggeland en Zorgaccent dinsdag 23 juli vanaf 14.00 uur een gezellige inloop. Er is gratis koffie en thee, iets lekkers en een bingo.

Introductie scheiding

 
Carintreggeland en ZorgAccent willen kwetsbare ouderen ondersteunen. Door activiteiten, door informatie te geven of een stukje begeleiding. Bij activiteiten valt te denken aan creatieve activiteiten zoals breien, houtbewerking of kaarten maken. Maar ook andere ideeën zijn welkom. Wanneer vervoer een probleem, kan gebruik worden gemaakt van de bus van Carintreggeland.
Maar de samenwerking binnen de Klaampe gaat verder. Zo onderzoekt Zorgzaam Twenterand of er behoefte is aan gezamenlijk eten, bekijken Fysio Twenterand en fysio Freek van Ditshuizen of zij 55-plussers in Westerhaar die lichamelijke problemen hebben in beweging kunnen brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier