Samenloop voor Hoop Twenterand 2017

0
401

slvh2.jpgSamenloop voor Hoop Twenterand 2017 
Startbijeenkomst 9 november 2016 gemeentehuis Vriezenveen

Op 23 en 24 juni 2017 wordt in Twenterand 24 uur gewandeld voor de kankerbestrijding. Op woensdag 9 november 2016 is de officiële startbijeenkomst voor het 24 uurs wandelevenement. Beter bekend als Samenloop voor Hoop. Het officiële ‘startschot’ wordt gegeven door Burgemeester Visser samen met de duovoorzitters Bert Hospers en Klaas Palstra. Beiden van de Rotaryclub Twenterand.
De bijeenkomst is in het gemeentehuis in Vriezenveen van 20.00 – 22.00 uur. Iedereen die zich betrokken voelt, is van harte welkom.

Introductie scheiding

 

Samenloop voor Hoop Twenterand 2017 wordt gehouden in Vriezenveen, bij manege de Vjenneruiters. De opbrengst van Samenloop voor Hoop 2017 gaat naar regionale projecten van KWF kankerbestrijding in Twente en naar het Vechtgenotenhuis in Ommen.
Jan Luc Kobes, regiocoördinator van KWF Nederland: “We proberen via sponsoring en bijdragen van de deelnemende teams het KWF te ondersteunen bij het belangrijke onderzoek naar het voorkomen en bestrijden van kanker. Samen komen we steeds dichterbij”. De eerste Samenloop voor Hoop Twenterand werd in 2014 in Vroomshoop gehouden. Voor KWF kankerbestrijding werd toen ruim € 85.000,00 opgehaald.

Wanneer kunnen teams die mee willen lopen zich inschrijven?
Teams die mee willen lopen met de 24 uurs wandelestafette kunnen zich inschrijven na de startbijeenkomst op 9 november. Odette Haandrikman, voorzitter KWF afdeling Twenterand en vice-voorzitter van het SLvHT bestuur: “Gezien het succes van de vorige editie in 2014 verwachten we een groot aantal deelnemers, de teams kunnen zich na de startbijeenkomst inschrijven voor 2017”.

Volg Samenloop voor Hoop Twenterand 2017 via Social Media
Voor iedereen die betrokken is en op de hoogte wil blijven via Social Media kan het volgen via Facebook Samenloop voor Hoop Twenterand en Twitter @SamenloopTwente en gebruik #SLvHT.

Wie organiseert Samenloop voor Hoop Twenterand 2017?
Rotaryclub Twenterand en KWF afdeling Twenterand (KWF Kankerbestrijding) organiseren dit samen met vrijwilligers uit de gemeente Twenterand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Typ je naam hier