Samen zetten we Westerhaar in de spotlights!

0
1820

Omdat we in deze donkere dagen allemaal wel een warm lichtje kunnen gebruiken, heeft AZB voor de aankomende feestdagen een actie bedacht voor alle inwoners van Westerhaar.

Samen zetten we Westerhaar in de spotlights!
Wie versiert en/of verlicht zijn huis/ tuin het mooist in Westerhaar?

Maak kans op geweldige prijzen per woonadres of samen met de hele straat!

Wat is de bedoeling:

AZB  verdeelt  15 prijzen voor de mooiste / origineelste tuin in ons dorp in vorm van waardenbonnen.
Er zijn 4 mega prijzen te verdelen voor de individuele huishoudens, die een waarde hebben van € 240,- € 200,- € 160,- € 120,- per opeenvolgende winnaar + 11 prijzen ter waarde van € 40,-  die in te leveren zijn bij Jumbo Veld, Boerderij Dekker, Dogger woninginrichting, AVIA Tankservice Haarhuis, Slagerij Kleine, Klos tweewielers, De Lelie, Grillroom de Pyramiden, De Klaampe, Woonwinkel Frits Vos, Techall, De Johanneshoeve en Zussen en frutsels.

Daarnaast is er één straat die er met de hoofdprijs vandoor gaat! (zie voorwaarden)
Een heerlijk vers compleet mega straatontbijt geserveerd  in het voorjaar van 2022.

Alle bewoners mogen zelf stemmen op de mooiste tuin/ huis tot 19 december. (met uitsluiting van je eigen huis / straat )

Dit kan online, via www.WesterhaarDigitaal.nl  of via een stemformulier dat je kan afhalen / inleveren bij de volgende winkeliers in Westerhaar: Jumbo, Avia Haarhuis en Klos Tweewielers .

De uitslag wordt bepaald doordat we de totaalpunten van jullie, als publieksjury en de vakjury bij elkaar op gaan tellen. We verwachten op 28 december 2021 de winnaars bekend te maken.

Natuurlijk kan je de rol van jury pas goed invullen, wanneer je de huizen zelf hebt gezien. Dus loop of rij de komende maand regelmatig door ons mooie verlichte dorp om de huizen te bewonderen en te genieten van al dit moois!

Schepers tours zal met de bus de bewoners van ‘t Haarhuus een rondje Westerhaar aanbieden.

Op maandag 13 en woensdag 15 december hebben we een lichtjes route door Westerhaar met heerlijke versnaperingen voor onderweg. Deze worden u ook namens de ondernemers van AZB Westerhaar aangeboden! (Hier later meer over)

Help elkaar en laten we dit zien als een lichtpuntje in deze bijzondere tijden. Wij zijn echt heel benieuwd en kijken uit naar het eind resultaat!

Succes!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier