Samen wonen in eigen dorp.

0
626

De werkgroep Samen – Wonen Twenterand nodigt idereen uit voor de tweede bijeenkomst in het kader van het project Samen – Wonen. Na de succesvolle start op internationale Vrouwendag ( 8 maart) gaan we op dinsdag 30 september in debat over het thema ‘samen wonen in je eigen dorp`.
Dat doen we in het Kulturhus in Westerhaar. We hopen daar niet alleen leden, maar vooral een gemêleerd gezelschap, jonge en oudere vrouwen, autochtonen en vrouwen die al voor korte of langere tijd in Twenterand wonen, te mogen begroeten.

Het programma in het kort:
Vanaf 19.30 uur inloop met koffie/thee
Om 20.00 uur drie inleiders: we hebben Peter Zuithof, directeur van de woningstichting Vriezenveen/Westerhaar uitgenodigd, evenals directeur Maarten Witteveen van advies- en onderzoeksbureau Arcon en mevrouw Johanneke Vrielink uit De Pollen. Zij zullen ieder een inleiding van een kwartier houden.
Aansluitend is er een koffiepauze, waarna we in discussie gaan. De drie gasten vormen het forum, dat geleid wordt door mevrouw Marjo de Greef uit Dedemsvaart( zij is o.a. voorzitter van de WMO Hardenberg).

We hopen dat veel vrouwen mee willen praten over hun ideeën over wonen in hun eigen dorp en dat we een zinvolle discussie daarover hebben met elkaar.

Graag tot ziens op dinsdag 30 september in het Kulturhus in Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier