SABINE STEUNT CDA BIJ SINTERKLAAS

0
622

sabineuitslagweb_126Gemeenteraadskandidaten van CDA-Twenterand gaan zaterdag 5 december op pad met Sabine Uitslag, CDA-Tweede Kamerlid, op pad langs verzorgingstehuizen in Twenterand.
Het CDA besteedt als moderne gezinspartij graag extra aandacht aan de Sinterklaas-traditie bij de generatie die onze samenleving heeft helpen opbouwen. De CDA-ers gaan koffie schenken in het Haarhuus, Westerhaar-Vriezenveensewijk, en in Vroomshoop bij Het Flierborgh en Het Lindenborgh. Uiteraard wordt er voor een passende Sinterklaas-attentie in CDA-geest bij de koffie gezorgd.

Sabine Uitslag, geboren Westerhaarse, getogen Vriezenveense, is CDA-woordvoerder in de 2e kamer voor jeugd-en gezondheidszorg. Jarenlang was zij zelf in de zorg werkzaam, voordat zij in 2008 in de 2e kamer kwam. Tijdens werkbezoeken staan verzorgenden en zorgbehoevende in het middelpunt van de aandacht. Sabine heeft aangegeven de CDA-campagne naar de Raadsverkiezingen van 3 maart 2010 actief te helpen ondersteunen.
Zaterdagmorgen start de koffietour in Westerhaar-Vriezenveensewijk bij het Haarhuus, zaterdagmiddag wordt vervolgd in Vroomshoop bij Het Flierborgh en het Linderborgh. Hierbij zijn vertegenwoordigers van de CDA-kerncommissies, raadskandidaten, CDA lijsttrekker Couzijn Bos en CDA wethouders Johan Oordt en Jan Binnenmars aanwezig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier