RUIS OP (MAIL)LIJN TUSSEN NETTERS EN IDZINGA

1
727

Volgens directeur-bestuurder Netters van Kulturhus De Klaampe te Westerhaar-Vriezenveensewijk is er geen ruimte voor een nieuwe tandartsenpraktijk op de locatie die de gemeente daarbij voor ogen heeft.

Dat mailde Netters te elfder ure aan raadsleden, maar hij stelde wethouder Idzinga er niet van in kennis.

De gemeenteraad besloot dinsdag, mede door het late uur, geen discussie te voeren over het plan voor her-huisvesting van de tandartsenpraktijk en de duivenvereniging. Idzinga laat woensdagavond weten of de zaak verder uitstel verdraagt. GBT-raadslid Paters denkt dat Idzinga (ook GBT) nog wel een appeltje zal willen schillen met de directeur van De Klaampe(DeltaFm)

Introductie scheiding

 

1 REACTIE

  1. De oplossing (gratis en kost geen duizenden euros die wederom over de gemeentelijke balk worden gesmeten):

    Gewoon verpachten en toezicht vanuit de gemeente. Dat zorgt ervoor dat mensen efficiënt gaan werken, en dit stimuleert tot verbetering. Meer klanten betekend gewoon meer inkomen voor deze ondernemer. Nu is het zo dat er niet wordt gemotiveerd tot verbetering. De beheerder krijgt zijn centen wel zonder echt inovatief bezig te hoeven zijn. Dat is verkeerd en kost klauwen vol geld. Een algemeen directeur is echt overbodig, en kost ook teveel geld.
    Als de gemeente bepaald, is er beter inzicht waar de behoeften liggen en wat er geplaatst kan/zal worden in dit mooie gebouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier