Ron Legebeke nieuwe voorzitter Voorwaarts, Gerhard Aalderink wordt ere-Voorzitter

0
2976

Maandagavond 24 september was de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Voorwaarts waarbij er een matige opkomst was. Tijdens deze vergadering werd duidelijk dat de vereniging op is geklommen uit een benarde financiële situatie en er weer vooruit gekeken kan worden.

Er waren dit jaar 6 jubilarissen. Bert Niks (afwezig door afmelding) 25 jaar lid was, Jan Mulder was 40 jaar lid. Er waren 4 personen 60 jaar lid van Voorwaarts. Geert Veenstra (afwezig door afmelding), Mans Nijeboer, Bennie Botter en Tinus Slomp werden door voorzitter Gerhard Aalderink gehuldigd.

Het belangrijkste agendapunt van deze avond was de bestuursverkiezing. Door de aftredende bestuursleden en de nieuwe bestuursstructuur is er nu een compleet nieuw bestuur ten opzichte van vorig jaar.

Jeugdvoorzitter Rene Winkels, voorzitter van de TC Freddy Pierik en interim penningmeester Berhtil Krikken traden af. Ook voor  Gerhard Aalderink was dit zijn laatste jaarvergadering als voorzitter. 

De voorzitter gaf de voorzittershamer symbolisch over aan de nieuwe voorzitter Ron Legebeke en wenste hem veel succes. De eerste daad van de nieuwe voorzitter was het benoemen van Gerhard Aalderink tot ere-Voorzitter van Voorwaarts hetgeen door de vergadering met een luid applaus werd gehonoreerd en ondersteund.

Het nieuwe bestuur heeft met Ron Legebeke (voorzitter), Diede ter Braak (secretaris), Adrie Wiersma (kantinezaken en activiteiten), Arend ter Bekke (technische- en wedstrijdzaken), Co Mulder (algemene zaken) en Kim Goossen (verenigingswerk) een nieuw gezicht gekregen. Echter is het bestuur nog op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Verder werd de meerjarenvisie in hoofdlijnen duidelijk gemaakt. Het bestuur gaat deze visie verder uitwerken en te zijner tijd publiceren.

Aan het eind van de vergadering werd duidelijk dat er veel wijzigingen hebben plaatsgevonden bij de vereniging en dat het op de goede weg is met betrekking tot de financiële situatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier