Rolstoelers blijven ongeslagen

0
1025

logo_rolstoelbasketbalHet eerste rolstoelbasketbalteam van basketbalvereniging Second Dribble uit Hardenberg heeft afgelopen zaterdag in Den Haag haar ongeslagen status behouden door zeges op ISR uit Ridderkerk en HSVB uit Haren.

In de eerste wedstrijd waren het vooral Ronald Hofsink uit Westerhaar en Mathijs Sprakel uit Hoogeveen die de verdediging van ISR tot wanhoop brachten. Gezamenlijk namen zij ruim 70% van de score voor hun rekening waardoor de eindstand van 36 – 13 op het scorebord kwam te staan. Was men als team echter serieuzer geweest in het afronden van de fastbreaks dan was er uitslag tevoorschijn gekomen die waarschijnlijk vele punten hoger had gelegen.
De tweede wedstrijd tegen HSVB uit Haren werd vooraf gezien als een wedstrijd waarvan de uitslag alle kanten opkon. Echter als voor aanvang de wedstrijd zou zijn gezegd dat Second Dribble deze wedstrijd met 32 – 8 zou gaan winnen, zou men hier toch wel behoorlijk aan getwijfeld hebben. Ook in deze wedstrijd bleek dat Ronald Hofsink niet al zijn kruit in de eerste wedstrijd had verschoten, dit keer in nauwe samenwerking met Dick van de Wetering en Karel Hanse.
Coach Harry Pavel kreeg zijn team in deze wedstrijd verdedigend bijzonder goed aan het spelen hetgeen ook wel blijkt uit de geringe tegenscore van maar 8 punten. Als men in de komende wedstrijden de fastbreaks beter benut en ook de aanvalsrebound beter verzorgd kan het niet anders zijn of men kan de nabije toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier