Rolstoelbasketballers Second Dribble vierde in Den Helder.

0
862

13012011044.jpgZaterdag speelde het rolstoelbasketbalteam van Second Dribble mee op het Nasi-toernooi van JBC in Den Helder. Een jaarlijks toernooi met 16 deelnemende teams uit heel Nederland, waarbij de hele dag, inclusief eten, verzorgd wordt door sponsor Swarovski.
Onder leiding van Westerhaarse coach Ronald Hofsink gaarde de kleine delegatie de moed bijeen om het Nationale Jong Oranje te weerstaan. Zowaar een zware dobber, maar niet kansloos. Dat bleek ook toen SD langzaam een voorsprong nam en steeds meer uitliep. SD kreeg vleugels en besliste de wedstrijd met 12 – 6

Introductie scheiding

Ook de 2de wedstrijd tegen JBC2 verliep spannend. Zozeer zelfs dat de wedstrijd na reguliere speeltijd beslist moest worden met vrije worpen. Hoogevener Erik Beuker scoorde zijn aandeel, en daarmee stond SD op een 2de plaats in hun poule.
De volgende 3 partijen tegen HSVB (Haren), Feniks (België) en DOV (Leeuwarden) waren voor het Hardenbergs team teveel en te zwaar. Hoewel Hollandscheveldsche Evelien Luchies een mooie score neerzette eindigde SD als 4de van de 8 op dit 20ste Nasi-toernooi in Den Helder.
Info over onze mooie sport? 06-20004267.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier