Rolstoelbasketballers Second Dribble met punten naar huis.

0
693

p9220069-kopie.jpgDaar waar het U16 team van Second Dribble thuis schandelijk verloor, wist het rolstoelteam van de vereniging wel de punten mee naar huis te nemen.

In Vathorst-Amersfoort werd de 1ste ronde in de landelijke C-divisie rolstoelbasketbal gespeeld. Een toernooidivisie waarin meerdere wedstrijden op één dag worden gespeeld.
De rollers uit Hardenberg speelde de 1ste wedstrijd tegen Antilope (leuke naam voor een rolstoelteam…) uit Utrecht. In de eerste 3 kwarten liep SD uit, werd er aktief verdedigd en in goede samenwerking aangevallen. Dit gaf zoveel vertrouwen dat in het 4de kwart de tegenstande onderschat werd. De wedstrijd had gewonnen moeten worden, maar eindigde op een gelijkstand van 24-24

Het Hardenbergs team van Second Dribble bestaat uit mensen uit een wijde regio, van Emmen tot Hoogeveen, Westerhaar tot Deventer, en Hardenberg en Gramsbergen.

Introductie scheiding

De 2de wedstrijd werd gespeeld tegen Mustangs uit Emmen. Ook hierbij liep de stand snel op en hield SD de voorsprong. Ditmaal, goed doordrongen van het feit dat de wedstrijd pas bij het laatste fluitsignaal gewonnen was, hield het team stand. Mooie scores van vader en dochter Luchies (Hollandscheveld) en Jong Oranjespeler Gijs Even (Coevorden). Ook JW Goldenbeld (Deventer) legde de ballen mooi in het netje. Eindstand 25 – 11.

Coach en trainer Dick van de Wetering (Hardenberg) zag de trainingen omgezet in wedstrijdwinst. Dit geeft vertrouwen voor het seizoen.
Meer info? 06-20004267 of www.second-dribble.nl .
Training: elke donderdag 20.30 uur sporthal de kamp.

Het Hardenbergs team van Second Dribble bestaat uit mensen uit een wijde regio, van Emmen tot Hoogeveen, Westerhaar tot Deventer, en Hardenberg en Gramsbergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier