RIJKSWATERSTAAT VERHARDT BERM N36

0
649

Rijkswaterstaat gaat tussen 17 en 21 augustus in de avond en nacht de bermen verharden van gedeelten van de rijksweg N36. Rijkswaterstaat legt een 80 centimeter brede verharding van grasbetonsteen aan in de bermen. De bermverharding heeft tot doel om de verkeersveiligheid te verhogen.
Voor de veiligheid van de weggebruikers en de wegwerkers sluit Rijkswaterstaat tijdens de werkzaamheden de weggedeelten af voor al het verkeer. De parallelwegen blijven beschikbaar voor aanwonenden. Rijkswaterstaat stelt omleidingsroutes in. Omwonenden en bedrijven worden middels een brief over de werkzaamheden en omleidingsroutes geïnformeerd.

De werkzaamheden vinden plaats tussen Witte Paal en Almelo in beide richtingen. Iedere avond en nacht wordt de N36 in deze periode afgesloten van 19.00 tot 06.00 uur.

Rijkswaterstaat stelt tijdens de werkzaamheden omleidingsroutes in. Tijdens de werkzaamheden op de N36 zal het verkeer tussen Almelo en Hardenberg/Ommen worden omgeleid via de N35 richting Raalte, de N348 richting Ommen en de N34 richting Hardenberg (en vice versa).
Rijkswaterstaat probeert de werkzaamheden zo te plannen en te organiseren dat de hinder voor de weggebruikers en omgeving zo minimaal mogelijk is. Toch is enige overlast niet te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier