Respect voor elkaar

0
551

In een bomvolle kantine, onder aanwezigheid van het voltallige gemeentebestuur, ereleden Johan Schoemaker en Gerrit Berghuis en lid van verdienste Jan Schuurs deed Voorwaarts voorzitter Gerhard Aalderink afgelopen zaterdag de aftrap voor een bijzonder jaar. Het jaar 2013 zal de clubhistorie ingaan als het jaar waarin het sportpark ’t Twistveen een metamorfose heeft ondergaan. Het kunstgrasveld zal aangelegd worden en de hoop is uitgesproken dat het ledenaantal de 500 zal passeren. Ook werd er teruggekeken op het afgelopen jaar en daarbij kon niet voorbij worden gegaan aan het vreselijke incident dat zondag 2 december op een voetbalveld plaatsvond. Grensrechter Richard Nieuwenhuizen stierf uiteindelijk aan de gevolgen van mishandeling.

Introductie scheiding

Gerhard Aalderink wees de toehoorders op ieders verantwoordelijkheid en liet meerdere malen het woord “respect” vallen. Respect voor de tegenstanders, respect voor je medespelers, respect voor materiële zaken, respect voor bijvoorbeeld de onderhoudsploeg. In 2012 is de voetbalplaatjes actie een groot succes geworden, een ware run op C1000 Veld om het album compleet te krijgen.
Het jaar 2013 zal het jaar worden waarin Voorwaarts een kantinecommissie heeft gekregen. Werd in het verleden de gehele gang van zaken geregeld door Johan Schoemaker, vanaf heden zullen o.a. Rutger Slot en Ton Tijhuis hierbij ondersteuning verlenen. Uiteraard met behulp van de dames van de bardienstploeg. Johan Schoemaker werd bedankt voor de afgelopen 37 jaar en ook wenste Gerhard Aalderink dat hij nog jaren deel blijft uitmaken van de kantinecommissie.
Het officiële gedeelte werd afgesloten met de ondertekening van het nieuwe contract met hoofdtrainer Marcel Borkent.
Met het uitbrengen van een toast op het nieuwe jaar sloot Gerhard Aalderink af. Iedereen werd een gezond, sportief en respectvol jaar toegewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier