Reinigen en inspecteren riolering

0
638

logo_gemeente_twenterandIn de periode 1-4-2009 t/m 10-4-2009  laat de gemeente Twenterand in  Westerhaar-Vriezenveensewijk de hoofdriolering waarop uw woning is aangesloten reinigen en/of inspecteren en worden de nodige rioolreparaties uitgevoerd. Het uitgangspunt is, dat de rioolreparaties zoveel als mogelijk samen zullen vallen met het programma van reinigen en inspecteren. De reiniging en inspecties worden uitgevoerd door de firma Dusseldorp B.V. en de reparaties door Insituform.

Een afwijking in de planning is mogelijk. Tijdens het reinigen kan er door wisselende over- en onderdruk een kleine hoeveelheid water uit de sifon van de wastafel of het toilet spetteren.
Het is daarom aan te raden om in de reinigingsperiode (als de reinigingswagen in uw straat of buurt komt) het toilet, de wastafel of schrobputjes etc. stevig af te dekken om eventuele waterspetters tegen te houden. Tijdens de werkzaamheden kan de reinigingswagen enige verkeershinder veroorzaken. Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met de heer M. Vruggink, telefonisch te bereiken via het algemene telefoonnummer

De volgende straten in Westerhaar-Vriezenveensewijk worden gereinigd:
-Heidestraat
-Rozenstraat
-Hoofdweg tussen huisnr. 99 en 107 en tussen huisnr. 14 en 20

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier