Regionale E.H.B.O. wedstrijden in de Klaampe te Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
748

019_1150Vrijdagavond 25 maart vonden in het Kulturhus de Klaampe de jaarlijkse E.H.B.O. wedstrijden van plaats de regio Twenteland. Het werd een boeiende wedstrijd waar van alles in de sporthal “mis ging”. De zeven ploegen die de “strijd” tegen elkaar aangingen werden geconfronteerd met 4 praktijkongevallen en 2 theorie ronden.
De ongevallen werden voortreffelijk gespeeld door de lotusgroep en vakkundig beoordeeld door de jury ook de deelnemende ploegen leverden een goede prestatie zodat gesproken mag worden van een goed geslaagde avond, waarbij een flink dosis kennis is opgedaan.

Na afloop vond de prijsuitreiking plaats door de wethouder Binnenmars van de gemeente Twenterand, die ruim voor de uitreiking al aanwezig was om zodoende ook een indruk te krijgen wat de inhoud is van een E.H.B.O. wedstrijd. Aan het eind van de avond mocht de ploeg van de afdeling Markelo- Diepenheim de wisselbeker voor een jaar in ontvangst nemen.

De uitslag zag er als volgt uit; 1e Markelo- Diepenheim 417 punten, 2e Wierden 2 met 408 punten, 3e Notter 403 punten, 4e Westerhaar- Vriezenveensewijk 394 punten, 5e Stad en Ambt Delden 388 punten, 6e Wierden 1 met 381 punten, 7e Rijssen 379 punten. Als beste leider van de avond wist de ploegleider van Notter de meeste punten te verzamelen.

Al met al mag er van een zeer geslaagde avond worden gesproken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier