Regio 45+ toernooi groot succes

0
658

logo_regio_45_toernooi_89De aftrap van het regio 45+ toernooi dat vrijdagavond plaatsvond bij Voorwaarts blijkt nu al een groot succes, getuige de vele positieve reacties. Na een welkomstwoord van Max Schepers (voorzitter Gerhard Aalderink was verhinderd) werden er door Henk Snoeijink, tijdens de warming-up, eerst teamfoto`s gemaakt Daarna startte men volgens schema om 19.30 uur met de wedstrijden. Het programma was inmiddels weer bijgesteld omdat Kloosterhaar door omstandigheden verhinderd was. De teams waren aan elkaar gewaagd, al bleek al snel dat Dos 37 45+ nog een aantal trainingen moet houden om elkaar (nog) beter te kunnen vinden. Al moet gezegd worden dat het wat de mentaliteit betreft wel goed zit Toch konden ze het in de openingswedstrijd tegen Den Ham 45+ niet bolwerken. Den Ham bleek een goed team en combineerde er lustig op los zodat doelpunten niet uit konden blijven. Met 5-0 werd Dos 37 opgerold. Voorwaarts 45+ had in de beginfase meer moeite met Bruchterveld 45+ en kwam door een terugspeelbal die onderschept werd op een 0-1 achterstand. Gaandeweg kreeg Voorwaarts meer grip op de wedstrijd en kwamen er kansen, dat uiteindelijk resulteerde in een 2 -1 winst.
De overige uitslagen
Voorwaarts – Bruchterveld 2 – 1
Den Ham – Dos 37 5 – 0
Bruchterveld – Den Ham 1 – 1
Voorwaarts – Dos 37 5 – 1
Dos 37 – Bruchterveld 1 – 4
Voorwaarts – Den Ham 2 – 0
Met 9 uit 3 werd Voorwaarts de winnaar van deze eerste editie van dit regio 45+ toernooi.
De punten van elke speelavond worden bij elkaar opgeteld ende laatste avond in mei 2010 bij Dos 37 wordt een finaleavond.
Met dank aan de goed leidende scheidsrechters Albert Botter en Gerrit Berghuis werd deze 45+ voetbalavond afgesloten met een gezellige 3e helft in het clubhuis waar vele analyses over de tafels gingen. Ook kwamen oude herinneringen terug, want veel van deze 45+ spelers hebben met of tegen elkaar gespeeld.
De regio 45+ competitie krijgt op vrijdag 09 Oktober een vervolg bij Den Ham aanvang 19.30 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier