Reddingplan zwembad de Plump Westerhaar aangeboden

3
989

De afgelopen week hebben Marcel ten Napel en Bert Hoekman eigenhandig een beheersplan voor behoud van het zwembad gemaakt. Wethouder Visser had ze tot vandaag de tijd gegeven een plan in te dienen. Vanmorgen wilden de twee het persoonlijk aan hem aanbieden, maar tot teleurstelling van Ten Napel en Hoekman liet de wethouder een medewerker het plan in ontvangst nemen.

De gemeenteraad van Twenterand heeft eerder het besluit genomen dat De Plump dicht gaat en gesloopt wordt. Ten Napel en Hoekman kregen de toezegging dat als ze uiterlijk vandaag een goed onderbouwd plan voor behoud zouden indienen, het bestudeerd zou worden. Bij het opzetten van het beheersplan hebben de twee mannen uit Westerhaar gebruik gemaakt van het beheersplan voor zwembad De Groene Jager in Den Ham. Dat bad blijft wel open. Ten Napel en Hoekman gaan in hun beheersplan uit van een feestelijke heropening van De Plump op zaterdag 5 mei volgend jaar. De komende weken zal blijken of dit haalbaar is. (RTVoost)

3 REACTIES

  1. Hahaha, zijn er al mensen die vrijwillig met hun willen werken dan? Feestelijke opening…. ? Het is mooi dat ze er zelf in geloven….. Plan kopiëren en denken dat het hier ook werkt, kwestie van het niveau van denken van beide dames …..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier