Redactie TCTubantia houdt discussie-avond over zwembad

0
2020

De redactie van de Twentsche Courant Tubantia houdt donderdag 19 april een discussieavond over de toekomst van de zwembaden in Twenterand. De bijeenkomst in kulturhus De Klaampe aan de Beeklaan 1 in Westerhaar-Vriezenveensewijk begint om 20.00 uur. De toegang is vrij en belangstellenden zijn van harte welkom.

Alle fracties uit de gemeenteraad hebben toegezegd mee te doen aan de discussie-avond. De raad neemt waarschijnlijk op dinsdag 24 april een beslissing over de zwembaden: welke baden blijven open? Komt er een nieuw overdekt bad of wordt De Stamper in Vriezenveen gerenoveerd? En wat te denken van de plannen voor een nieuw bad van ondernemer Harry Aalders van Sportstudio Twente of die van recreatie ondernemer Jan Entjes? Entjes denkt dat een nieuw bad in de omgeving van Den Ham of Vroomshoop goed zou zijn voor zowel toeristen als de zwemclubs en andere doelgroepen.

En wat vinden de Twenteranders eigenlijk zelf van de gang van zaken? Al die aspecten komen donderdag aan bod. En het mooie is: u kunt meepraten en uw mening of advies geven aan de raadsleden. Het is wellicht uw laatste kans om nog eens te vertellen waarom baden open dan wel dicht kunnen en welke alternatieven u het meest aanspreken.

 

Introductie scheiding

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier