Reageerders

1
2309

Stoekkie heeft ook gestemd op de poll over de boycotactie. Ik ben het met Westerhaar Digitaal eens, dit is geen reclame voor ons dorp. Ik heb dus tegen gestemd. Ik kan al een hele tijd niet zo goed tegen het Calimero-gedoe richting de gemeente. Bij de medestanders was ook Chris Walraven, en die bleek precies dezelfde argumenten te hebben als ik. Er zijn juist heel mooie dingen gebeurd hier, de laatste jaren, daar mogen we echt wel trots op zijn. Maar het lijkt er warempel op, dat de hele leefbaarheid van Westerhaar onderuit gaat, als het zwembad dicht gaat. Als er een winkel moet sluiten omdat er niet genoeg klanten komen vinden we dat normaal, en rijden we gewoon een eindje verder. In De Pollen en Bruinehaar om maar wat te noemen weten ze niet beter. Als we nou hier eens actie gingen voeren om de Zandstuve op lengte te houden, en we maken in Vroomshoop reclame voor onze sporthal, zodat die beter bezet raakt?
Die zelfde Walraven komt ook op tegen de verloedering in de sociale media. Op zich wel bijzonder dat juist hij dat doet. Zelf is hij nooit te beroerd om af en toe een dikke steen in de vijver te gooien. Maar altijd onder eigen naam. En ook hier ben ik het weer hartgrondig met hem eens. Op zijn standpunt over de boycotactie twitterde men er ook weer lustig op los. In het Gastenboek van deze site staan in een stukje van Marcel weer een heel aantal stokpaardjes op een rij. Dat het gemeentehuis zo nodig in Vriezenveen moest. Hallo, hoe vaak moet je daar wezen? En moet je dat hele eind dan lopen? De selectieve sponsoring van DETO. Klopt, het is gemeenschapsgeld. Aan de andere kant: hoe lang al draagt onze plaatselijke damtrots al niet: Witte van Moort, als tweede naam? 
Zo, dat was lekker, even anoniem je hart luchten.
We hebben ook heel andere plaatsgenoten. Een paar dagen eerder op Westerhaar Digitaal: een verhaal van Aje Niks over de kanker die hem heeft getroffen. Heel openhartig verteld hij wat er allemaal met hem is gebeurd. De triatlon waar hij zo intensief voor trainde kan hij voorlopig wel vergeten. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, traint hij alweer. Lopen, fietsen, je komt hem her en der weer tegen. Nooit achterop, daarvoor gaat hij alweer te hard. Bij de Zandstuveloop afgelopen zaterdag liep hij alweer bij de eersten. Dat fietsen doet hij voor Alpe d’ HuZes. Van de zomer 6 keer tegen de beruchte berg uit de Tour op, om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Klik eens even door op zijn site, en kijk eens naar de reacties. Allemaal even positief en warm. Zo kan het dus ook. 
De uitsmijter staat ook op Gastenboek: een week geleden leek het erop, dat het wel eens zou kunnen gaan vriezen. Meteen een vraag van Dennis: “weet iemand wanneer de ijsbaan opengaat?” Er valt gelukkig ook nog genoeg te lachen in Westerhaar.

1 REACTIE

  1. kijk dat is nog eens duidelijke taal! Het gaat tijd worden dat de negatieve personen in ons dorp vooruit gaan kijken en niet bedenken hoe het 40 jaar geleden is geweest! Het is jammer voor de kids dat het zwembad niet meer in Westerhaar zal zijn, maar iedereen weet ook dat 4 zwembaden in één gemeente te veel is en ja dan kan het voorkomen dat het zwembad in jou dorp dan misschien gaat sluiten. Wij hebben hier weer een heel mooi Medisch centrum met een nieuwe sporthal staan. Misschien moeten we niet zo in hokjes denken, maar als één gemeente! Het ene dorp heeft het gemeentehuis, andere het zwembad, het medische centrum, natuurgebieden en ga zo maar door. Als we allemaal gebruik maken van al deze mooie dingen in onze gemeente, ongeacht waar ze staan, zou dat een hoop onenigheid en teleurstellingen voorkomen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier