Rabobank West Twente voorziet Damclub WvM van trainingsmateriaal

0
454

img-5949-kopie.jpgVanaf september dit jaar is Damclub Denk en Zet/Witte van Moort weer begonnen met geven van damles op alle basisscholen in Westerhaar. Voorzitter Bennie Hessing en oud-lid Johan Klos begonnen vorig seizoen met damles geven aan de jeugd op de basisschool de Fontein locatie Hoofdweg en de Blokstoeke. Dit seizoen wordt er ook damles gegeven op de Fontein locatie Asterstraat. De damles wordt gegeven op dinsdagmiddag na schooltijd (Blokstoeke), vrijdagmiddag (Fontein loc. Hoofdweg) en vrijdagmiddag na schooltijd (Fontein loc. Asterstraat).
Rabobank West Twente stimuleert het damproject graag en heeft daarom de Westerhaarse Damclub voorzien van mooie demonstratieborden en lesmateriaal voor de damlessen. De gelden zijn beschikbaar gesteld uit het Coöperatiefonds van de Rabobank West Twente. De Damclub is erg blij met de financiële steun van de Rabobank en hoopt middels de damlessen op de scholen weer aanwas te krijgen voor de jeugd. Kinderen die een keer een kijkje willen nemen in de Damclub zijn elke vrijdagavond vanaf 18:30 uur van harte welkom.

Introductie scheiding

Pepernoten toernooi 7 december
Damclub WvM organiseert a.s. vrijdag 7 december een pepernotentoernooi voor de jeugd, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Het toernooi begint om 18:30 uur en wordt gespeeld in het clubhuis aan de Asterstraat 28 in Westerhaar. De kinderen kunnen die mee willen spelen dienen vrijdag a.s. uiterlijk om 18:30 uur aanwezig te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier