Raadslid Chris Walraven voor 10.000 euro op de fiets naar St. Petersburg

1
613

Raadslid Chris Walraven van de VVD Twenterand schrijft in zijn blog dat hij voor een bedrag van minimaal 10.000 euro op de fiets naar St. Petersburg gaat. Hij wil daarover uiterlijk 12 mei duidelijkheid hebben.

De Hammenaar nodigt potentiële sponsoren uit zich bij hem te melden. De fietstocht naar St. Petersburg is onderdeel van de festiviteiten rond het 200-jarig bestaan van de vriendschapsbanden tussen St. Petersburg en Nederland. Deelnemers aan de tocht over 2400 kilometer halen daarbij geld op voor een weeshuis in de Russische stad.

Introductie scheiding

 

Gekscherend liet Walraven ooit weten wel mee te willen doen. De politicus kreeg veel reacties op die opmerking, waarna hij de uitdaging oppakte mocht hij op voorhand zeker 10.000 euro kunnen inbrengen voor het goede doel. Walraven moet dan nog wel in training. Hij zegt zelf 25 kilo te zwaar te zijn en totaal geen conditie te hebben.

1 REACTIE

  1. Hij durft in ieder geval zijn nek uit te steken en het geld gaat naar een geod doel. Ik hoop dat hij het geld bij elkaar krijgt ik wil wel eens zien of hij werkelijk 2400 km kan fietsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier