PvdA trots op twee verkiesbare Westerhaarse vrouwen

0
742

De PvdA-Twenterand is trots dat op 2 maart maar liefst twee vrouwen uit Twenterand verkiesbaar zijn. Een gezond PvdA-geluid vanuit Twenterand kan hiermee worden gehoord in zowel Zwolle als Den Haag.
Op de lijst voor de PvdA voor de Provinciale Staten staat Anneke Beukers op plaats 6 en is daarmee zeer kansrijk om in de Staten te komen. Anneke Beukers (1955) woont in Westerhaar en werkt als adviseur bij BMC. Voorheen was Anneke Beukers 32 jaar werkzaam bij het ROC-Twente onder meer als directeur Techniek. Daarnaast vervult ze diverse bestuurlijke functies in de regio, waaronder het commissariaat bij Soweco.

Voor de Eerste Kamer staat Jannette Beuving op de verkiesbare plaats 7 van de PvdA-kandidatenlijst.

Jannette Beuving komt uit Westerhaar en woont inmiddels in Den Haag. Ze is collegelid en vice-voorzitter van het CBP (College bescherming persoonsgegevens). Voordien was Jannette Beuving (1965) universitair docent, advocaat en rechter in de rechtbank van Almelo.

Voorzover de PvdA bekend, heeft nog nooit eerder iemand uit Westerhaar op een verkiesbare plaats gestaan voor de Eerste Kamer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier