PvdA dreigt wethouder met motie van wantrouwen

1
844

freek_becker_145
VROOMSHOOP/WESTERHAAR/GEERDIJK – De PvdA fractie in de gemeenteraad van Twenterand vraagt een interpellatiedebat aan a.s. dinsdagavond, 4 maart 2008 naar aanleiding van uitlatingen van wethouder Becker in het politieke readioprogramma Manitobaplein 1 op Delta FM.

Wat het College betreft, zo zei de wethouder, zullen in de zogenaamde Twenterandse LOG-gebieden grootschalige veebedrijven mogen vestigen.

Met deze opvatting wijkt de wethouder af van de motie die op initiatief van de PvdA door een grote meerderheid van de gemeenteraad vorige jaar november is aangenomen, waarin juist het College opdracht is gegeven om alle mogelijke instrumenten in te zetten om de vestiging van grootschalige bedrijven te voorkomen.

Mocht de wethouder geen gegronde reden kunnen aanvoeren waarom er tegen de opdracht van de gemeenteraad wordt ingegaan dan zal de PvdA fractie overwegen verdere politieke stappen te zetten zoals het indienen van een motie van wantrouwen.(Deltafm)

 

1 REACTIE

  1. Natuurlijk maakt hem dat niets uit, Westerhaarders daar heeft hij altijd al een hekel aangehad.

    Ja ik weet dat zijn zoon het doet met een Westerhaarse maar toch.

    Die relatie tussen F.B en De Westerhaar en De Wieke word nooit wat, weg met die vent. Een fossiel uit een politiek verleden, prive misschien een supervent maar politiek wegwezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier