Punt voor sdo / uni

0
508

logo-korfbal.jpgZaterdag 28 september, speelde SDO/UNI 1 haar eerste thuiswedstrijd in Westerhaar. De tegenstander was het hoog geklasseerde KCD uit Doorn. De uitploeg kon bij winst de koppositie pakken terwijl de thuisploeg de punten graag in Westerhaar wilde houden.
De ploeg uit Doorn startte goed aan de wedstrijd, ze kwamen op een 0-2 voorsprong. SDO/UNI antwoorde meteen met 2 snelle goals. De thuisploeg nam daarna het initiatief, er werd goed gespeeld en veel kansen gecreëerd die ook doelpunten opleverde. KCD daarin tegen had moeite om in hun spel te komen. De ruststand, 7-3 in het voordeel van de ploeg uit Westerhaar en Kloosterhaar was daarom zeer terecht.

Introductie scheiding

Na de rust probeerde de thuisploeg door te drukken, maar dit lukte niet door een aantal fouten in de verdediging. KCD profiteerde hiervan en kwam snel terug tot 7-7. De ploeg kwam zelfs op voorsprong. Even leek het erop dat de uitploeg ‘er op en er over’ ging, maar SDO/UNI herpakte zich op tijd en maakte weer gelijk. De Doornse ploeg kwam opnieuw op voorsprong, 8-9. Weer werd het gelijk. Beide ploegen hadden nog kans op de overwinning, maar kwamen niet tot scoren. Dit leverde dus een 9-9 einduitslag op.
SDO/UNI kon tevreden zijn met het punt, al waren er wel gemengde gevoelens. Vooraf had de ploeg getekend voor een punt, maar de spelers/speelsters hadden gezien het wedstrijd beeld graag de volle buit willen pakken. Maar goed elk punt is er 1.
Volgende week spelen zowel het tweede als het eerste team van SDO/UNI een uitwedstrijd in Woudenberg . SDO/UNI 2, dat net verloor met 5-6 van KCD 2, speelt om 14:00 uur tegen Woudenberg 2. Het eerste team speelt daarna om 15:30 uur tegen Woudenberg 1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier