Provincie eist verwijderen reclameborden op rotonde

0
1032

dscf7147-1024x768.jpgDe provincie Overijssel eist dat de reclameborden op de rotonde in Westerhaar worden verwijderd. De borden met het logo van de lokale nieuwssite Westerhaardigitaal.nl zijn recent geplaatst tijdens een ‘wilde actie’ op de rotonde met violen op te fleuren.

Op provinciale rotondes zoals die op de N341 in Westerhaar-Vriezenveensewijk zijn reclameborden niet toegestaan. Wanneer de medewerkers van Westerhaardigitaal.nl de borden niet zelf weghalen, nemen medewerkers van de provincie die taak op zich. De borden komen dan in een opslag te staan. Volgens een ambtenaar van de provincie leidt dit doorgaans niet tot problemen. Hij legt uit dat de borden weg moeten, om precedentwerking te voorkomen.

REACTIES
 

Introductie scheiding

 

Het bestuur van de Stichting Westerhaardigitaal.nl beraadt zich nog op een reactie. De mensen van de website en andere vrijwilligers hebben een kleine twee weken geleden ruim tweeduizend violen op de rotonde geplant. De violen kregen zij van bloemenhandel De Lelie uit Westerhaar. Het was een ludieke actie die voortkwam uit onvrede over de ‘lelijke rotonde’. Waar elders in de gemeente Twenterand de rotondes zijn voorzien van bloemen, was de rotonde in Westerhaar alleen voorzien van gras. (Tubantia)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier