Project Samen Sociaal: Workshop Social Media Twenterand

0
650

twitter.jpgElkaar online – op internet – ontmoeten speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. ‘ Even Facebook checken, wat is er deze week in Twenterand te doen? Even wat foto’s bekijken of een filmpje.’ Ervaringen en kennis delen met andere vrijwilligers. Wat is Social Media nu eigenlijk? Wat kun je er allemaal mee doen en hoe gebruik je het?

Het Informatiepunt Vrijwilligerswerk organiseert in samenwerking met St. De Welle workshops, gegeven door deskundige vrijwilligers met ondersteuning van een paar enthousiaste jongeren. Samen Sociaal leert vrijwilligers van 55 jaar en ouder de mogelijkheden van sociale media, zodat zij deze ervaringen kunnen inzetten voor het vrijwilligerswerk en voor het behouden en uitbreiden van het eigen sociale netwerk. Het project ‘ Samen Sociaal’ is op 3 april jl. in Wierden van start gegaan en op 19 april as. zal de eerste workshop in Nijverdal starten.

 

Introductie scheiding

 

In de gemeente Twenterand vindt de eerste workshop plaats op 8, 15 en 22 mei van 19.00 – 21.00 uur in Het Noordik, Krijgerstraat 7 te Vriezenveen. Voor deze workshop is het maximaal aantal deelnemers bereikt. Vanwege het succes zal in het najaar zal een tweede workshop starten waarvoor nog plekken beschikbaar zijn. Kosten voor deelname bedragen € 7,50 per persoon.

Tijdens de workshops (3 avonden) komt men veel over social media te weten, daarnaast kan men er zelf mee aan de slag. Enige ervaring met het gebruik van internet is gewenst. Kom gezellig langs en leer onder het genot van een kopje koffie alles over Facebook, Twitter en Hyves.

Samen Sociaal betreft een regionaal project waaraan de gemeenten Hellendoorn, Twenterand en Wierden mee doen en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Overijssel.

Voor meer informatie en om u aan te melden kunt u contact opnemen met het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand, telefoon: 0546 481450 of mailen naar: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier