Problemen met de website

0
628

crash_288Wellicht is het u al opgevallen, dat de website soms erg traag is. Dit heeft niets te maken met uw computer, echter alles met de massale toeloop van mensen die `onze` website bezoeken. Wij hebben de server reeds 1 keer moeten herstarten en hopen dat de grootste problemen hiermee verholpen zijn. Echter ook u kunt ons helpen. Wanneer u ergens op een link op de website klikt en deze wordt niet direct geopend betekent dat, dat u in een wachtrij bent geplaatst. Wij verzoeken u dan niet nogmaals te klikken, omdat dan de wachtrij alleen maar langer wordt.

Onze excuses voor het ongemak en dank voor de medewerking.

Donatie/sponsoring

Regelmatig krijgen wij ook van bezoekers van onze site, die bijvoorbeeld onze foto`s downloaden voor privégebruik, de vraag wat hiervan de kosten zijn. Natuurlijk kan dit kosteloos, omdat onze stichting juist is opgericht om de lokale (Westerhaarse) bevolking van dienst te zijn, te informeren, te plezieren…..etc.
Uiteraard zijn en blijven vrijwillige bijdragen/donaties altijd van harte welkom en worden ook zeer gewaardeerd. U kunt hiertoe uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer 91.54.44.364, ten name van Stichting WesterhaarDigitaal.nl,  onder vermelding van: donatie
Mocht u (bedrijven) sponsor willen worden, laat ons dat svp weten! U kunt dan bijvoorbeeld een mail sturen naar: redactie@westerhaar.eu(Overigens kunt u hierover meer lezen op onze site, kijkt u hiervoor in het menu onder: `sponsoren en donateurs` )

Dank voor uw steun en wij hopen u nog lang van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Team WesterhaarDigitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier