Prijswinnaars Jong Twenterand en Loes bekend

0
1125

In het kader van de landelijke opvoedweek, van 1 tot en met 5 oktober jl., zijn er door jongerenwebsite www.jongtwenterand.nl en opvoedplatform www.loes.nl twee prijsvragen uitgeschreven voor inwoners van de gemeente Twenterand. Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend en hebben zij hun prijs in ontvangst genomen.

Op www.jongtwenterand.nl was een prijsvraag uitgeschreven rondom het lied ‘Echte vrienden’ van Jan Smit met als opdracht te raden hoe de zin afloopt. Het goede antwoord was: “…..je voelt je nooit alleen”.
Uit alle goede inzendingen zijn er uiteindelijk twee winnaars tevoorschijn gekomen: Demi Weultjes uit Vriezenveen en Kimberley ter Braak uit Westerhaar. Beide winnaars hebben twee kaartjes gewonnen voor het jubileumconcert van Jan Smit in AHOY. Gefeliciteerd meiden!

Introductie scheiding

Opvoedplatform www.loes.nl heeft zo haar eigen prijsvraag opgezet. De familie Schreur uit Vroomshoop, bestaande uit Freddy, Janneke en Silas, hebben met hun deelname hieraan een gezinsuitje gewonnen naar Burger’s Zoo.
Op de vraag wat hun leukste, terugkerende, familiemoment was, gaven zij een wel heel origineel antwoord. Op een regenachtige zaterdag of zondag, toveren zij hun huis om in een heus piratenschip, compleet met piratenmuziek, een schatkist en een waar captain’s dinner.

Ook zijn er via www.loes.nl een viertal ontbijtmanden verloot. Op de vraag “Welk gezin gun jij een lekker ontbijt?” konden mensen een vriend(in), familielid of kennis nomineren. De gelukkige winnaars zijn:

Matildha Huiskes uit Westerhaar genomineerd door haar man.
De mama van Rens Sietsma uit Vriezenveen, genomineerd door haar zoon Rens.
Familie Wernink uit Den Ham, genomineerd door Wilma Pasterkamp
Hetty Pol uit Westerhaar, genomineerd door een vriendin.

Bij deze willen we alle deelnemers bedanken voor hun inzendingen en de winnaars nogmaals feliciteren met hun prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier