Populariteit website deltafm.nl verder toegenomen

0
643

TWENTERAND – 2009 was al een extreem goed jaar voor de website deltafm.nl van de Delta Media groep, met een kwart miljoen bezoekers. Toch ging 2010 daar nog eens met 15% meer bezoekers over heen. De teller stond op 31 december op 299.652 bezoekers, waarvan 1/5e deel unieke bezoekers. Dat overigens ook met enkele duizenden toenam.

Het aantal pageviews steeg van 8,5 miljoen naar iets boven de 10 miljoen. Het aantal zogenaamde hits bedraagt nu 19,8 miljoen (was in 2009 18,1 miljoen).

Het meest gelezen nieuwsbericht in 2010 ging over de Europese Postcodekanjer, die op 7681 in Vroomshoop viel.

Over het algemeen worden ernstige ongevallen zoals auto-ongelukken en uitrukken van de brandweer steevast erg veel gelezen. Vooral foto`s daarvan worden veel gedownload.

De poll waarop het meest gestemd werd, ging over welke partijen het college moesten vormen. 56% koos voor Gemeentebelangen Twenterand, Christen Unie en PvdA.
De volgende 5 nieuwsberichten werden het meest gelezen:
1. `Europese Postcodekanjer valt in Vroomshoop`
2. `Stemwijzer actief voor jongeren in Twenterand`
3. `Vroomshoop Meubelen failliet verklaard`
4. `Trots Op Nederland-kandidaat actief in extreemrechts`
5. `Gemeentebelangen Twenterand grootste partij`

In de maand september werd deltafm.nl het meest bezocht. Dat had te maken met de Hellendoorn Rally, waarvan Delta FM 2 dagen lang live verslag deed met Rallyradio.

De maand maart was ook zeer populair dankzij de gemeenteraadsverkiezingen, maar december deed het nog beter door de verkiezing Twenterander van het Jaar en de berichtgeving omtrent Het Glazen Café. In deze maand werd ook het meest radio geluisterd, in totaal 2281 luisteraars.

Maandag is gemiddeld de drukst bezochte dag. De tijdstippen waarop de website het meest wordt geraadpleegd is dagelijks tussen 11.00 en 13.00 uur en 18.00 en 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier