Poll naar aanleiding van bezoeken Nieuwjaarsreceptie gemeente Twenterand

0
676

img-8277-01-09-2013.jpgWesterhaarDigitaal was ook aanwezig op de nieuwjaarsreceptie van onze gemeente Twenterand. Direct werden wij aangesproken door verschillende College- en Raadsleden op het feit dat Plaatselijk Belang besloten had geen vertegenwoordigers af te vaardigen naar de druk bezochte receptie.
“Gelukkig is WesterhaarDigitaal er wel” was aansluitend de reactie. Vervolgens stelde men dat er ook een brief was ontvangen van de Oranjevereniging, waar politiek Twenterand op z’n zachtst gezegd niet gelukkig mee was.
Natuurlijk waren er nog meer inwoners en/of vertegenwoordigers van Westerhaarse organisaties en/of Bedrijven aanwezig. Maar de boycot van Plaatselijk Belang en een schrijven van de Oranjevereniging wisten Westerhaar blijkbaar op de kaart te zetten. Tijdens de receptie spraken verschillende personen, onafhankelijk van elkaar, ons hier immers op aan. Waarom wij hierover werden aangesproken weten we ook niet, maar vermoedelijk omdat wij de vrijwilligersorganisatie WesterhaarDigitaal vertegenwoordigen en daarnaast natuurlijk ook simpelweg inwoner van Westerhaar zijn!

WesterhaarDigitaal wil sinds haar oprichting allerlei gebeurtenissen, evenementen etc. vastleggen in ons mooie dorp of waar onze plaatsgenoten bij betrokken zijn. Dit gebeurt door het plaatsen van foto’s en videobeelden. Verder worden nieuwsberichten van verschillende media doorgegeven of berichten van mensen uit of over Westerhaar geplaatst. Zo probeert Westerhaardigitaal een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap Westerhaar en hoopt ook de beeldvorming over Westerhaar positief te beïnvloeden.
WesterhaarDigitaal gaat niet over de boycot of genoemd schrijven, maar heeft wel kunnen constateren dat dit niet heeft bijgedragen aan een positief beeld van en over Westerhaar! Wij vragen ons wel af of dit de manier is om Westerhaar op de kaart te zetten en hoe de inwoners hier tegenaan kijken?! Vindt u dat dit de manier is om gestelde doelen te bereiken en of belangen succesvol te behartigen?

Graag horen wij uw mening u kunt uw mening kwijt in de poll!
Een positief 2013 gewenst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier