Politiek debat over toekomst zwembaden

0
584

TWENTERAND – De lokale radio- en televisiezender Delta FM/TV houdt donderdag 5 april een debat over de toekomst van de zwembaden in Twenterand. Dat zal gebeuren in café De Brink te Den Ham en de aanvang is om 20.00 uur.
Onder leiding van debatleider Han Pape zal worden gediscussieerd over de vraag welke baden open zullen blijven, welke geprivatiseerd of gesloten worden en of er wellicht renovatie of (vervangende) nieuw-bouw van een zwemcomplex in de gemeente nodig is.

Er worden politici van alle partijen in de gemeenteraad uitgenodigd, maar nadrukkelijk is het ook de opzet dat burgers zich roeren, na de burgerparticipatie van de gemeente, die tot verdeeldheid leidde.
Los van de discussie die plaats zal vinden kunnen burgers op voorhand aangeven dat ze in één minuut een statement willen maken. Wie belangstelling heeft kan zijn of haar standpunt insturen via info@deltafm.nl.

Dat moet vóór 3 april gebeuren en de redactie bepaalt wie de mogelijkheid krijgt om tijdens het politiek café een volle minuut een ferme mening te ventileren. Van het politiek café worden radio- en televisie-opnamen gemaakt; uitzending zaterdag 7 en zondag 8 april via Delta TV, beide dagen om 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

Introductie scheiding

Tijdens een raadsdebat op 10 april zal de gemeenteraad informatief gaan discussiëren en de besluitvormende raadsvergadering vindt 24 april plaats

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier