Playbackshow Voorwaarts daverend succes !!

0
1615

img_7403_1024Na de succesvolle start van de Playbackshow van 2010 was het vrijdag 14 januari de dag voor de Playbackshow van 2011. Het is altijd moeilijk om een groot succes te evenaren maar de editie van 2011 was weer geweldig.

Om even over acht was het clubhuis weer gezellig vol, een prachtige avond kon beginnen. Ondanks dat de deelname minder was dan vorig jaar was de inzet en het enthousiasme van de deelnemers van dit jaar groot. Een belangrijk item voor het succes.

De opening werd verzorgd door DJ Ötzl en met Anton aus Tirol zette Joop Schoemaker de tent al op zijn kop. Marcel Klos volgde met een gele zwembroek vertolking van Dries Roelvink. Onze A1 spelers hadden een echte verrassing in petto. Ze kondigden zich aan met Sister act maar ontpopte zich als een sexy compilatie van hitsige muziek.

Na de pauze werd de plaatselijk trots aangekondigd. Thom van der Woning kwam als Helene Heine met het lied van Westerhaar. De zaal kon in ieder geval de tekst goed mee zingen. The Baseballs gaven de Playbackshow kwaliteit. Jordy Smit, Kevin Molenkamp en Alen Toprakcan hadden goed geoefend en met Umbrella waren ze een van de kanshebbers.

De titelverdedigers hadden wederom een spetterende act voorbereid. Gerrit Wessels, Martin ter Braak, Han de Lange en Hendri Molenkamp hadden zich prachtig omgetoverd tot Boney M en met Daddy Cool gaven zij de jury echt een moeilijke avond.

Joop Schoemaker kwam nog voor de 2e keer op het podium. DJ Ötzl bracht met Sierra Madre del Sur de zaal in extase. Ook Marcel Klos had een extra optreden. Samen met Aron Harzevoort kwamen zij met de Mosselman Shallali-Shallala. Als laatste act bracht Jody Niks als Hanny het nummer Ga met me mee en vlieg de werled rond.

De jury, onder leiding van Gerald Nillessen en assistenten Thom van der Woning en Miranda Snoeijink, ging in beraad. Ze hadden de moeilijke taak om te bepalen welke 2 acts in de singoff kwamen. De jury koos voor Boney M en the Baseballs. Beide groepen gaven vervolgens nog een spetterend optreden, het publiek stond op de banken.

Uiteindelijk, na moeizaam beraad, koos de jury The Baseballs als winnaar. Geluidsman Jan Nijkamp zorgde na de playbackshow nog een tijdlang voor passende muziek voor onze jeugd die daarmee een prachtige avond afsloot.

Klik HIER voor meer foto`s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier