Plattelandsmarkt en Zorgmarkt Twenterand

0
733

Kom kijken en proef het bruisend platteland!

Op zaterdag 13 september organiseert de gemeente Twenterand een plattelandsmarkt. Op deze markt kunnen bezoekers kennis maken met alle facetten van het platteland. Zo zijn er tal van stands met informatie en streekproducten. Daarnaast zijn er diverse activiteiten georganiseerd.

Op de plattelandsmarkt komen alle facetten van het platteland aan bod op het gebied van recreatie en toerisme, landbouw, natuur, landschap & duurzaamheid. De plattelandsmarkt vindt plaats bij de Johanneshoeve in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Introductie scheiding

Zorgmarkt
Omdat het steeds belangrijker wordt zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen, ook op het platteland, is er die dag bij de Koningshoeve in Vriezenveen een Woon/Zorgmarkt met allerlei stands op het gebied van zorg en wonen. Ook hier kunnen bezoekers terecht voor allerlei ideeën en informatie en zijn er tal van aantrekkelijke activiteiten georganiseerd.

Fietstocht
Zowel bij de Johanneshoeve als bij de Koningshoeve zijn er diverse organisaties, stichtingen en verenigingen die zich die dag presenteren. Omdat de markt samenvalt met de landelijke monumentendag is een fietstocht samengesteld die langs alle monumenten in de gemeente leidt, in combinatie met een bezoekje aan de Johanneshoeve en de Koningshoeve.

Voor jong en oud
Het platteland is voor iedereen interessant! Daarom is er tijdens de markt ook aan de jongere bezoekers gedacht en zijn er ook voor hen diverse activiteiten. Zo kunnen zij zelf ervaren hoe het is om een koe te melken. Maar ook staat er bijvoorbeeld op beide locaties voor de kinderen een springkussen. De markt wordt gehouden van 10.00 – 16.00 uur bij de Johanneshoeve, Dalweg 39 in Westerhaar-Vriezenveensewijk. De woon/zorgmarkt vindt plaats bij de Koningshoeve, Hammerweg 111 te Vriezenveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier