Piraten enteren Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
1643

Deze week namen piraten de baptistengemeente over. Ze versierden de kerk en vonden de schat. De kerk stond op z`n kop.Tijdens de herfstvakantie stond de kerk dan ook vol met afwachtende kinderen.

Het begon `s morgens al met verrassingen. Eerst een keycord met cadeautjes en daarna zingende en musicerende piraten. Wat voor soort piraten piraat_323waren er nog meer?

Moeder piraat verwelkomde de kinderen. Daarna zang, dans en een bijzondere film over schatgravende piraten, die vervolgens zomaar in de kerk gingen zoeken. Na een dag vonden niet alleen de piraten de schat, maar ook verschillende kinderen.

Behalve kijken en zingen, werd er ook volop geknutseld. Natuurlijk allemaal piratenspulletjes, zoals een schatkist, een schatsleutel en een versierde fotolijst.
Het grootste cadeau voor alle kinderen was het onthouden van de bijbeltekst uit Matteus (6:vers 21). Uiteindelijk werd ook duidelijk voor de kinderen dat de schat niet van goud of zilver was, maar de Here Jezus zelf.

De piraten zijn echter nog niet vertrokken en nodigen iedereen zondag uit om ook te komen (van klein tot oud, crèche aanwezig). Tussen 10.00 – 11.30 uur de herfstvakantie-bijbelschool afgesloten met een piratenbijeenkomst `Schatgraven` in de baptistengemeente aan de Hoofdweg.(Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier