Picknick vol ontmoeting

0
655

Na het succes van vorig jaar organiseert zorgorganisatie Manna weer een picknick. Het doel is om tijdens de picknick cliënten van Manna en wijkbewoners met elkaar in verbinding te brengen om zo eenzaamheid tegen te gaan.

De picknick vindt plaats op zaterdag 24 september van 12.00-14.00 uur op vier locaties in Twente, waaronder ook in Vriezenveen.  

In Vriezenveen kunnen cliënten, medewerkers en vrijwilligers genieten van de gratis picknick en elkaar ontmoeten op het erf aan de Nieuwe Daarlerveenseweg 15 in Vriezenveen. Ook zijn buurtbewoners rondom het erf uitgenodigd om te komen.

Naast een heerlijke lunch, een afwisselend picknickprogramma zijn er ook verschillende standjes van initiatieven en andere organisaties uit Twenterand die gezellige en verbindende activiteiten organiseren in en voor de buurt.

De Manna Picknick vindt plaats op zaterdag 24 september gelijk met Burendag. Op deze nationale dag staat ontmoeting centraal. In verbinding zijn met elkaar vindt Manna belangrijk. Daarom werkt de zorgorganisatie dit jaar meer samen met wijkinitiatieven en bieden zij samen een leuk picknickprogramma aan voor de bezoekers. De medewerkers van Manna zien veel eenzaamheid in hun werk en daarom organiseert Manna activiteiten om cliënten, vrijwilligers en medewerkers met elkaar in verbinding te brengen. Manna heeft namelijk als doel gesteld om gevoelens van eenzaamheid bij haar cliënten fors te verminderen

Samen met medewerkers en vrijwilligers, ZorgSaam, bedrijven en een bijdrage van het Oranjefonds wordt dit evenement mogelijk gemaakt.

Manna ziet uit naar een geweldige dag met mooie ontmoetingen.

www.uitliefde.nu

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier