PB Westerhaar wil samenwerken met Vroomshoop in zwembadendiscussie

2
697

VROOMSHOOP/WESTERHAAR – Plaatselijk Belang Westerhaar en Algemeen Zakelijk Belang Westerhaar trekken samen op met de betrokken Vroomshopers Dennis Jongeneel en Jarno Hams.

Zij zijn de initiatiefnemers van de petitie voor behoud van het gehele vijftig meterbad in Vroomshoop.

“Wij willen als Westerhaar Vroomshoop ondersteunen in de wens voor behoud van het gehele vijftig meterbad. Dat doen de inwoners van Westerhaar nu al, aangezien ook zij die petitie tekenen”, zegt Henk de Boer, secretaris van Plaatselijk Belang Westerhaar. Inmiddels zijn er in totaal ruim 1100 handtekeningen gezet.

In ruil voor de steun aan Vroomshoop wil ‘Westerhaar’ Vroomshoopse steun voor een overdekt bad in Westerhaar, nabij de locatie van openluchtbad De Plump. “Als er een andere plek moet worden gevonden voor een overdekt zwembad in Twenterand, dan is dat de ideale locatie. Bij De Plump is immers al een goede infrastructuur aanwezig”, aldus De Boer, die laat weten met Vroomshoop en ook Den Ham gezamenlijk een vuist te willen maken. “We zetten ons af tegen Vriezenveen en nemen de ‘Vriezenveense’ raadswerkgroep zwembaden ook niet serieus.”

Jongeneel laat in een reactie weten ‘alle burgerinitiatieven’ te steunen: “We moeten samen een vuist maken tegen de politici uit Vriezenveen. Het gaat er mij om dat de gemeente luistert naar de inwoners en rekening houdt met waar de burgers het overdekte zwembad het liefst zien. Of dat bad dan vervolgens hier in Vroomshoop komt of bijvoorbeeld in Westerhaar, dat maakt mij niet uit.”(Tubantia)

2 REACTIES

  1. Ze kunnen wel zeggen dat er 1100 handtekeningen hebben gezet als ze echt dat de zwembaden open blijven moeten ze elke straten rond gaan om handtekeningen te verzamelen ze zijn hier in de straat nooit geweest dan zijn ze in vroomshoop geweest en hier doen ze dat niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier