Overijssels schoolkorfbaltoernooi bij SDO.

0
1087


Overijssels schoolkorfbaltoernooi bij SDO

de_blokstoeke2006_639

Korfbalvereniging SDO uit Westerhaar mag op zaterdag 9 juni 2007 het Overijssels kampioenschap schoolkorfbal organiseren.
Het toekennen van dit evenement aan de club uit Westerhaar betekent een stuk waardering voor het sportstimuleringsproject van de Westerhaarse korfbalvereniging.
Vorig jaar werden er, mede door subsidiëring van de gemeente Twenterand, al verschillende activiteiten georganiseerd om de schooljeugd aan het sporten te krijgen.

Dit jaar wordt er nog meer uit de kast gehaald. Onlangs is er een caravan aangeschaft, waarmee SDO komend seizoen het dorp door zal trekken. Met de caravan als uitvalsbasis, zal de vereniging op verschillende locaties in het dorp openbare korfbaltrainingen geven. Daarnaast organiseert korfbalvereniging SDO over enige tijd weer een spetterende korfbalmiddag op het terrein van de korfbalvereniging aan de Zwembadlaan. Dolf Nijbroek, sportconsulent van het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond zal hieraan zijn medewerking verlenen. Ook zal er volop aandacht worden besteed aan de opening van het Kulturhus in Westerhaar. De vereniging is heel blij dat ze vanaf het komende seizoen ook al haar thuiswedstrijden echt thuis kan spelen. Het bestuur en de jeugdcommissie van SDO zijn trots dat het KNKV de club het vertrouwen heeft gegeven om het Overijssels Kampioenschap Schoolkorfbal te organiseren. Tijdens dit kampioenschap zal OBS De Blokstoeke (zie foto) uitkomen voor Westerhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier