Opnames promovideo SamenLoop voor Hoop Twenterand

0
856

samenloop-logo.jpgOpnames promovideo SamenLoop voor Hoop Twenterand
De opnames voor de promotievideo voor de SamenLoop voor Hoop Twenterand vonden het afgelopen weekend plaats met medewerking van verschillende bekende Twenteranders en bedrijven. Deze promotievideo wordt op 12 februari a.s. om 20.00 uur tijdens de officiële kick off bijeenkomst onthuld in de kantine van de voetbalvereniging Sportlust Vroomshoop. Tijdens deze avond wordt er ook uitleg gegeven over dit grootse evenement dat op 27 en 28 juni wordt gehouden op het sportpark “De Bosrand” en de rol die deelnemers en vrijwilligers bij het evenement kunnen spelen.

Introductie scheiding

De organisatie van de SamenLoop voor Hoop is erg enthousiast over de belangeloze medewerking tijdens de twee draaidagen. Onder professionele regie van productiemaatschappij De Draaibank, cameraman Arjan Staal van TV Oost en inzet van Stal Agnes, transportbedrijf Dasko en EMTE, werd op verschillende locaties een promotievideo opgenomen waarin FC Twente trainer Michel Jansen, top dressuurruiter Gert Bolmer, oud-politica en zangeres Sabine Uitslag, marathonschaatser Henry Ruitenberg en Nederlands sterkste man Jarno Hams een hoofdrol spelen als ambassadeurs.
Wat is SamenLoop voor Hoop?
SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die – direct of indirect – met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24 uur durende wandelestafette staan we samen stil bij kanker en vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek. We vieren tevens dat steeds meer mensen kanker overleven en dat we iets tegen de ziekte kunnen doen. De openheid en eensgezindheid maken van SamenLoop voor Hoop een evenement dat niemand ongemoeid laat. SamenLoop voor Hoop wordt in tientallen landen met veel succes georganiseerd en is wereldwijd de grootste inzamelingsactie ten bate van de kankerbestrijding!
Vorm een team en loop mee!
Vorm ook een team van familieleden, vrienden, buren, verenigingsgenoten of collega’s (10 – 20 mensen) en loop mee! Tijdens de 24 uur durende wandelestafette wisselen de teamleden elkaar steeds af. Er loopt dus altijd minstens één teamlid over het parcours als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Bezoekers en teamleden die niet wandelen, kunnen ondertussen volop genieten van de andere activiteiten op het evenement. Alle teamleden worden gevraagd om voorafgaand aan het evenement zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Ze leveren hiermee een belangrijke bijdrage aan verder kankeronderzoek.
Kom daarom 12 februari naar de kick off van de SamenLoop voor Hoop Twenterand in de kantine van voetbalvereniging Sportlust Vroomshoop op sportpark de Bosrand in Vroomshoop.
Voor meer info over de Samenloop voor Hoop Twenterand en het aanmelden van teams kunt u terecht op de internetsite: http://samenloopvoorhoop.nl/twenterand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier