Oplevering Brede School Westerhaar

0
457

Op dinsdag 5 november vindt de oplevering van de brede school in Westerhaar plaats. De aannemer draagt het gebouw dan over aan de opdrachtgever.

Door een goede samenwerking tussen alle partijen is het gelukt het gebouw volgens planning op te leveren. Hierdoor is het mogelijk dat basisschool De Fontein (locatie Asterstraat) eind november al verhuist naar de Brede School. De basisschool de Blokstoeke, kinderopvang De Cirkel en peuteropvang De Kleine Wereld verhuizen na de kerstvakantie.

Met de Brede School is een gebouw gerealiseerd waarin kinderen zich in een nieuwe omgeving verder ontwikkelen, ontplooien en de ruimte krijgen om zichzelf te zijn.
Architectenbureau Kristinsson is verantwoordelijk voor het ontwerp van de Brede School, waarin veel aandacht is besteed aan duurzaamheid en flexibiliteit. De flexibiliteit geeft een meerwaarde aan het gebouw, zodat ook in de toekomst optimaal van het gebouw gebruik kan worden gemaakt. Ruimten kunnen worden samengevoegd en ook onderling uitgewisseld worden.

Basisschool De Fontein verhuist binnenkort al naar de Brede School. In week 50 wordt een begin gemaakt met de sloopwerkzaamheden van het huidige pand van De Fontein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier