Opheffing stichting 125 jaar Westerhaar

0
808

logo_125jaarwesterhaar_250.jpgBeste feestgangers, sponsoren en vrijwilligers van 125 jaar Westerhaar

Graag willen we de laatste stand van zaken met jullie delen. Stichting 125 jaar Westerhaar is op 28 december 2011 opgeheven. We hebben 2011 gebruikt om alle afrekeningen te betalen en het laatste geld dat nog over was te gebruiken voor een aandenken aan het succesvolle jubileumjaar 2010. Alle huishoudens hebben eind november een mooi fotoalbum gekregen met prachtige plaatjes van de vele gebeurtenissen en evenementen uit het feestjaar 2010. Wij hopen dan ook dat u nog vaak zal terugdenken aan deze gezellige tijd. Wel valt me op dat er het afgelopen jaar steeds meer wordt georganiseerd in ons mooie dorp.

Introductie scheiding

Of het nu bedrijven,verenigingen of particulieren zijn, het is mooi dat meer mensen initiatieven nemen en hun best willen doen om er iets moois van te maken. Als wij dat enthousiasme dan belonen door deel te nemen aan de georganiseerde evenementen en/of activiteiten te blijven bezoeken……dan zou dat mooi zijn! Dat we in Westerhaar kunnen we feesten, hebben wij in 2010 gezien!

Als u op de link klikt krijgt u een overzicht van de eindafrekening. We hebben door de medewerking van heel veel sponsoren een gigantisch bedrag bij elkaar kunnen ophalen, waardoor wij in het jubileumjaar al deze activiteiten hebben kunnen organiseren of ondersteunen. Omdat dit een feest van en voor de gemeenschap is geweest maken wij het exploitatiekostenoverzicht openbaar, zodat iedereen kan zien waaraan Stichting 125 jaar Westerhaar het geld heeft uitgegeven.
Rest mij nog u namens alle bestuursleden van Stichting 125 jaar Westerhaar te bedanken voor uw enthousiaste reacties, uw ondersteuning en deelname aan de jubileumactiviteiten van 2010.
Wij hebben het graag gedaan!

Met vriendelijke groeten,
Rosita van der Kruk

Stichting 125 jaar Westerhaar

 

Klik hier voor de begroting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier