Opgeven is geen optie!

0
1312

naamloos.jpgHoi, ik ben Aje Niks, 50 jaar en getrouwd met Freda en vader van 2 zoons en een dochter. Ik kreeg ook te maken met kanker. Daarom ga ik de strijd ook aan met de Alpe d’Huez en wil 6x deze berg op. Lees mijn verhaal en steun mij en het Saxenburgh team met deze actie.

Steun mij in de strijd tegen kanker.
In april kreeg ik te horen dat ik darmkanker had, je wereld staat op zijn kop. Wat nu? Hoe verder? Je komt in die bekende malle molen, na diverse onderzoeken bleef er 1 optie over,

 

Introductie scheiding

 amputatie van endeldarm en rectum met als gevolg een blijvend stoma. De operatie vond plaats op 23 juli met goed gevolg dat alles is weggehaald, en ik heb geen uitzaaiingen. Ik kon dus weer vooruit kijken en positief aan mijn herstel beginnen. Ondanks dat het niet altijd even makkelijk gaat blijf ik positief.
En daarom wil ik samen met het Saxenburgh team mij ook gaan in zetten voor al die anderen die deze vreselijke strijd nog voeren, en daarom vraag ik dan ook aan iedereen die dit leest:

Ga naar opgevenisgeenoptie.nl >actiepagina’s > zoeken Aje Niks
En steun mij in de strijd tegen kanker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klik op onderstaande link om naar de aktie pagina te gaan.

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/ajeniks/aje-niks/

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier