Opgeven is geen optie!

0
887

Opgeven is geen optie!aje2.jpg
In 2012 was ik ook 1 van de 3 die met kanker te maken kreeg. Daarom heb ik mij in 2013 ook ingezet voor Alpe duZes en dat wil ik dit jaar weer gaan doen. Om zoveel mogelijk geld bijeen te lopen en fietsen voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte!

Actievoerder Doel Streefbedrag Prestatiedatum
Aje niks 6 beklimmingen € 3.000,00 4-6-2015

Introductie scheiding

Aje Niks

OPGEVEN IS GEEN OPTIE.
Er is bijna niemand meer die in zijn of haar familie of vriendenkring niet te maken krijgt met kanker. Mij trof het ook, in 2012 werd bij mij darmkanker geconstateerd. hiervan herstelde ik zo goed dat ik 10 maand na de operatie in 2013 6x de Alpe d’Huez ben op gefietst voor het goede doel AlpeduZes.

In navolging hier van ga ik samen met de Bikkels van oudijzerenzo er ons dit jaar dan ook 200% voor inzetten om onze actie te doen slagen.

Ik zet dit jaar in op 3x fietsen en 3x lopen.

AAN DEZE ACTIE HEB IK EEN EIGEN ACTIE GEKOPPELD, IK HEB MIJN HAAR LATEN GROEIEN OM HET STRAKS TE DONEREN VOOR HET GOEDE DOEL. ALS IK MIJN STREEF BEDRAG VAN 3000 EURO HAAL DONEER IK MIJN HAAR MAXIMAAL, MET ANDERE WOORDEN DAN GAAT HET KOPPIE KAAL DIT OM SOLIDAIR TE ZIJN MET MENSEN DIE DOOR CHEMO’S ONGEWILD HUN HAAR VERLIEZEN.

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/ajeniks/aje-niks/

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier