Opfriscursus verkeersregels.

0
1307

verkeersborden_275
Vragen we ons allen niet eens af: wie heeft nu ‘echt` voorrang of waarom geef hij/zij mij geen voorrang? Hoe zit het ook al weer met een niet doorgetrokken streep op de weg?
Het verkeer wordt steeds intensiever en veel kruispunten en wegen zijn ingewikkelder geworden. Daarom bieden we graag een opfriscursus verkeersregels aan.

In deze opfriscursus worden, door een ervaren instructeur, de nieuwe verkeersregels en tekens uitgelegd, die in de loop der jaren zijn veranderd en uitgebreid. Dit gebeurt aan de hand van een quiz.

Je kunt dit zien als een gratis bijscholing van de verkeersregels en verkeerstekens voor mensen met een jarenlange rijervaring, waarbij de theorie is vertroebeld of wordt vergeten.
Hierbij kan je rijervaring hebben met een auto, maar ook met een fiets of scootmobiel. Zelfs een wandelaar neemt deel aan het verkeer. Dus iedereen is eigenlijk welkom! Samen kunnen we het op straat mogelijk ook veiliger maken.
In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en de Stichting voor welzijn en zorgvragen Twenterand wordt er op 17 april in de Klaampe in Westerhaar een opfriscursus gehouden, van 19.00-22.00 uur.

Er zitten geen kosten aan; wel mag u een vrijwillige bijdrage doen voor de koffie.
Opgave is wel nodig. Aan de hand van opgave en leeftijd van mensen wordt de quiz voor deze avond samengesteld.

Opgave : Bij één van de vier Zorginformatie●punten:
Goosensplein 1D in Den Ham, Koningsweg 28 Vriezenveen,
Julianastraat 31 Vroomshoop, Hoofdstraat 132 j Westerhaar.
De organisatie is in handen van VVN (Veilig Verkeer Nederland) afdeling Twenterand en SWZT ( Stichting voor welzijn en zorgvragen Twenterand) i.s.m. verkeersschool Wolbers uit Vroomshoop.

Inlichtingen: Het Zorginformatie●punt , tel: 0546 -481450
(maandag t/m vrijdag van 8.30-12.30 uur)

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier