Openingstijden zwembad De Plump tijdens Hemelvaartsdag

5
1332

Tijdens Hemelvaartsdag, 17 mei 2007, is het zwembad op de volgende tijdstippen geopend:

zwem_102

Openluchtzwembaden De Plump zwemmen_1_400
13:00 – 17:00 uur*: Recreatief zwemmen

* Bij een temperatuurverwachting van boven de 25ºC is het zwembad op zaterdag en zondag geopend vanaf 11.00 uur. Bij twijfel over de openstelling kunt u bellen met het zwembad.
* Bij slecht weer en/of weinig bezoek is het zwembad gesloten om 15.00 uur.

5 REACTIES

  1. Het doet me iedere dag pijn dat de plump er niet meer is. Het is een gat in mijn hart. En ik sleep me er iedere dag weer doorheen. Ik ben docent op het veluws college en kan soms wel eventjes een beetje stoom afblazen. Maar dat wil ik zo graag bij jullie doen. Toen ik klein was draaide ik ze best vaak bij jullie. Kortom ik mis jullie jongens goede oude tijd. Oja en twente is gewoon super mooi. Poorneeem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier