Opening informatiepunt KOP Westerhaar

0
824

logo_gemeente_twenterand_182
Inwoners zijn uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn

Op vrijdag 17 oktober om 13.30 uur opent gedeputeerde Theo Rietkerk het informatiepunt kern ontwikkelingsplan Westerhaar-Vriezenveensewijk. De opening vindt plaats in het Kulturhus in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Wethouder van Abbema van de gemeente Twenterand en directeur Zuithof van Woningstichting Westerhaar-Vriezenveensewijk ondertekenen deze middag de overeenkomst voor een gezamenlijke uitvoering van de KOP Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Het kernontwikkelingsplan is in werking. Dit jaar nog wordt de derde fase van Kruidenwijk bouwrijp gemaakt. Nu de voorbereidingen voor het nieuwe haarhuus in volle gang zijn en de concepttekeningen van het nieuwe gebouw er zijn, is het moment aangebroken om het informatiepunt te openen. De locatie van het nieuwe Haarhuus is bekend. Het verpleeghuis en bijbehorende appartementen worden gebouwd op de locatie van de oude Klaampe en omgeving. Tijdens de opening van het informatiepunt zijn de eerste impressies van het nieuwe Haarhuus te zien. De verwachting is dat eind 2009 begonnen kan worden met de bouw.

Het informatiepunt is in het Kulturhus te vinden bij de bibliotheek. De initiatiefnemers van de Visie KOP Westerhaar-Vriezenveensewijk (gemeente Twenterand en Woningstichting Westerhaar-Vriezenveensewijk) zijn met ingang van 23 oktober 2008 hier één keer in de twee weken op de donderdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur aanwezig om vragen van bewoners te beantwoorden.

Inwoners van Westerhaar-Vriezenveensewijk zijn op vrijdag 17 oktober van harte uitgenodigd om bij de opening van het informatiepunt aanwezig te zijn. Om 13.00 uur wordt begonnen met een kop koffie of thee en om 13.30 gaat het officiële programma van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier