Openbare raadsdebatten, oa Evaluatie visie KOP Westerhaar – Vriezenveensewijk

0
747

Openbare raadsdebatten 23 én 24 oktober 2007 in gemeentehuis Den Ham

RAADSDEBATTEN
Op dinsdag 23 én 24 oktober 2007 debatteren de raadsleden van de gemeenteraad in het gemeentehuis in Den Ham. U bent van harte welkom als inspreker, deelnemer of als toehoorder bij deze debatten. De raadsdebatten beginnen om 19.30 uur.

In ieder geval zijn de volgende onderwerpen tijdens de raadsdebatten bekend:
Raadsvoorbereiding
– Nota verblijfsrecreatie Twenterand 2007
– Alternatief Centrumvisie Vroomshoop
– Visie Wonen, Welzijn en Zorg
– Begroting 2008
Informatievoorziening
Evaluatie visie KOP Westerhaar – Vriezenveensewijk
– Wijziging inzamelsystematiek oud papier
Verzoeken van fracties:
– Schriftelijke vragen CDA inzake verkeerssituatie Horstweg / Rehobothschool

De volledige agenda van de raadsdebatten is vanaf woensdag 17 oktober aanstaande te raadplegen via www.twenterand.nl (Bestuursinformatiesysteem).

Inspreken
Als belanghebbende bij een geagendeerd onderwerp kunt u aan het begin van het debat inspreken.
U kunt uw opvattingen over het onderwerp uitspreken. Raadsleden kunnen u daar dan vragen over stellen. Wilt u inspreken op 23 óf 24 oktober aanstaande, dan kunt u zich aanmelden tot dinsdag 23 oktober 12.00 uur ’s middags.

Deelnemen aan debat
Als inwoner van Twenterand kunt u deelnemen aan deze debatten op 23 én 24 oktober. Hiervoor dient u zich aan te melden bij de griffie van de gemeenteraad. U kunt zich aanmelden voor deelname aan een debat tot dinsdag 23 oktober 12.00 uur ‘s middags.

Aanmelden voor inspreken óf deelnemen aan debat kan telefonisch of per e-mail bij griffiemedewerkster
O.E.J. Haandrikman, telefoonnummer (0546) – 557715 of via e-mail: o.haandrikman@twenterand.nl of bij griffiemedewerkster A. Beckers, telefoon 0546 – 557715 of via e-mail a.beckers@twenterand.nl

Let wel: het debat is uitsluitend bedoeld voor meningsvorming. Er wordt gediscussieerd over de hoofdlijnen, niet over details. Begin- en eindtijd van een debat staan vast en de voorzitter beslist hoe lang iemand het woord krijgt of houdt. Als alle relevante argumenten zijn besproken, wordt het debat afgesloten. Uw woorden en inzichten kunnen dus van groot belang zijn!
Maar ook als u niet deel wilt nemen aan een debat, bent u van harte uitgenodigd een bijeenkomst bij te wonen. Ieder debat is openbaar.

De agenda en de documenten die op de raadsdebatten betrekking hebben, kunt u raadplegen op de gemeentelijke website www.twenterand.nl via Bestuursinformatie. Ook liggen ze ter inzage in het gemeentehuis locatie Den Ham

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier