Open Westerhaar groot succes

0
812

Afgelopen week heeft aan de Zwembadlaan in Westerhaar de “Open Westerhaar 2013” plaatsgevonden. Tennissers uit de gehele regio speelden in diverse categorieën hun partijen.
Ook deze editie bezorgden de weergoden de tennisvereniging in Westerhaar prachtig weer.
Geen enkel spatje regen gooide roet in de planning. De bezetting tijdens deze 8e editie was groot, liefst 57 koppels schreven zich uiteindelijk in. Er werd gespeeld in de categorieën 5 tot en met 8. Gedurende de gehele week werden de poulewedstrijden getennist en in het finale weekeinde stonden er diverse prachtige partijen op de baan.

Introductie scheiding

De publieke belangstelling tijdens de finalezondag was overweldigend, wat voor de spelers een extra motivatie bleek te zijn.
De entourage rondom de banen maakte dat toeschouwers zich ook konden vermaken. Een hapje en een drankje, een springkussen voor de kleinste jeugd (!) en zoals gezegd fantastisch tennis.
Rond 19.00 uur kon worden overgegaan tot de trekking van de jaarlijkse verloting en natuurlijk de prijsuitreiking van het toernooi.
Voorzitter Roy Langeler nam als vanouds het woord en complimenteerde de organisatie. Voor de trekking werd zoonlief Tijmen naar voren geroepen. Hij trok de volgende winnende nummers:
1e prijs € 250,00: Michel Smit (lotnr 0802), 2e prijs € 150,00: Leo Wessels (lotnr 0006), 3e prijs € 100,00: Anita Rink (lotnr 1309), Bon Slagerij Kleine: Betsie Bakhuis (lotnr 0736), Bon Bakkerij Slomp: Thijs Mannessen (lotnr 0253), Bon Dogger Fashion: Arjan Bakhuis (lotnr 0475), Bonnen Trendline: B. ten Napel (lotnr 0216) en G. van Tebberen (lotnr 0278). De prijzen zijn inmiddels bij de gelukkige winnaars bezorgd.
Voor de prijsuitreiking van de “Open Westerhaar 2013” werden de nummers 1 en 2 van elk onderdeel naar voren geroepen. Zij kregen de prijzen uitgereikt en er werden foto’s van alle winnaars genomen. Als winnaar van de hoogste categorie nam Benno Witzand uit Vroomshoop het woord namens de deelnemers. Ook hij was vol lof over de organisatie, hij roemde tevens de uitstraling van het tennispark en prees daarmee de vele arbeid die door alle vrijwilligers de laatste jaren is verricht.
Al met al een toernooi om met tevredenheid op terug te kijken.
De uitslagen waren:
HD5: 1e Benno Witzand en Mike Marsman. 2e Peter van der Sar en Erik Bakhuis.
DD5: 1e Nienke Nijzink en Annelie Cremer. 2e Angelique Kokhuis en Marieke Kroeze
GD5: 1e Inge Visschedijk en Ronald Smit. 2e Natasja Mulder en Gerrit Wessels
HD6: 1e Theo Mulder en Gerran Protzman. 2e Gert Jan Hemmink en Jos Bosma
DD6: 1e Marion Krikhaar en Tessa Haarhuis. 2e Daimy Middelveld en Natasja Mulder
GD6: 1e Géanda Protzman en Hans Letteboer. 2e Sophie Ganzeboom en Hennie Busscher
HD7: 1e Paul Kienhuis en Fons Paus. 2e Hennie Busscher en Jeroen Ongerink
DD7: 1e Jennie Hartman en Géanda Protzman. 2e Sjoukje Jasper en Herma Nijboer
GD7: 1e Anja Jonker en Eric Mensen. 2e Mia Witzand en Theo Mulder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier