Open Toernooi TV Westerhaar weer groot succes

0
849

Afgelopen week is het jaarlijkse “Open Westerhaar” weer gespeeld. Hoewel de deelname iets kleiner was als andere jaren kon er volop worden genoten van mooie, spannende wedstrijden. In alle categorieën waren de deelnemers goed aan elkaar gewaagd zodat veelal een derde set de beslissing moest brengen. Ruim zestig tennissers, waarvan de helft van andere verenigingen afkomstig waren, kruisten de degens met elkaar. Uiteindelijk werden zondag de finales gespeeld en ook daar droop de spanning telkens vanaf. Zeker in de hoogste categorie was het tennisspel van zeer hoog niveau. Met name voor de zondag was vooraf geen fraai weer voorspeld maar net als voorgaande jaren lieten de weergoden zich van de goede kant zien. Dit had wederom tot gevolg dat het terras vol liep met supporters en tennisliefhebbers om de “gladiatoren” aan het werk te zien.
Een week tennissen waarin 63 wedstrijden, 135 sets en 1.327 games werden gespeeld, leverde de volgende einduitslagen op:

Introductie scheiding

HD5
1e : Paul IJmker en Robert Woltersom
2e: Reint Smit en Gerran Protzman
 
DD5
1e: Lianne Ganzeboom en Lisanne Grobben
2e : Angelique Kokhuis en Marieke Kroeze

GD5
1e : Natasja Mulder en Dinand Letteboer
2e : Erwin en Andrea Naberman

HD6
1e : Albert Marsman en Jan Mulder
2e : Robbin Jasper en Gert Wessels

DD6
1e : Christel de Olde en Germien Olsman
2e : Daimy Middelveld en Natasja Mulder

GD6
1e : Noelle Middelveld en Jan Mulder
2e : Heleen Visser en Jordy Niks

HD7
1e : Kevin Molenkamp en Jordy Niks
2e : Henk Beukers en Wim Kiwiet

DD7
1e : Jennie Hartman en Géanda Protzman
2e : Janette Dubbink en Joke Roelofs

Voorafgaand aan de prijsuitreiking werd de trekking van de jaarlijkse verloting verricht. Onder leiding van voorzitter Roy Langeler was het Bertus Letteboer (de vader van….) die de winnende lotnummers uit de doos toverde.

1e prijs: € 250,00 lotnummer: 0228 J. ter Steege Westerhaar
2e prijs: € 150,00 lotnummer: 0006 Ina Pol Vroomshoop
3e prijs: € 100,00 lotnummer: 0351 B. Gerrits Westerhaar Waardebon Slagerij Kleine lotnummer: 0345 G. Holtvluwer Kloosterhaar Waardebon Kapsalon Trendline lotnummer: 1210 J. Kikkert Vriezenveen Waardebon Bakkerij Slomp lotnummer: 1045 Dinand Letteboer Westerhaar

Naast de aangeboden waardebonnen voor de verloting ondersteunden R&S Products, Drukkerij Boswinkel en de Rabobank met een financiële en/of materiële bijdrage deze jaargang. Volgend jaar hoopt de TV Westerhaar de zevende editie te organiseren. Voor alle tennisliefhebbers is het verstandig om, wederom, week 35 in de agenda te noteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier