Open huis BSO ’t Eigenwijsje

0
941

De buitenschoolse opvang in Westerhaar van Kinderopvang De Cirkel, BSO ’t Eigenwijsje, heeft een fraaie nieuwe ruimte gekregen. In verband met de toenemende vraag in Westerhaar naar buitenschoolse opvang is ervoor gekozen om de buitenschoolse opvang een eigen ruimte te laten betrekken. Afgelopen tijd deelde de buitenschoolse opvang de ruimte met het kinderdagverblijf. Nu de animo echter groeit, is het tijd voor een heuse BSO-ruimte, afgestemd op de behoeften van de doelgroep: kinderen van 4-12 jaar. Bij De Cirkel wordt de buitenschoolse opvang gezien als een vrijetijdsvoorziening voor kinderen. De kinderen mogen zelf kiezen hoe zij deze tijd doorbrengen. Dit is terug te zien in de inrichting en het aanwezige spelmateriaal. Zowel kinderen die graag sporten of spelletjes doen als kinderen die graag creatief bezig zijn, komen bij ’t Eigenwijsje aan hun trekken. Ook is er voldoende ruimte om na een schooldag lekker buiten te kunnen spelen.

’t Eigenwijsje houdt voor belangstellenden Open Huis op woensdag 6 april a.s. van 15.00-17.00 uur en is gehuisvest aan de achterzijde van de Marijkestraat op nr. 10, naast Markgraven 17.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met:Annette SchoemakerVestigingsmanager Vriezenveen & WesterhaarKinderopvang De Cirkel
Tel.: 06-22367124www.kovdecirkel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier